1 iunie 2016 - Alba Iulia

Locație: Alba Iulia, Alba
Data evenimentului: 1 iunie 2016
Numar participanti: peste 500 de copii
Amplasament: Alba Iulia
Echipamente: Equalizer, Disco dome,Tobogan Minioni,Tinta gonflabila,Imagination Playground, Sah gigant,Tobogan Girafe, Bouncer Minioni, Arcada gonflabila
Alte servicii:

Pictura pe fata, Mascote, Animatori, Baloane Modelbile, Ateliere creative, Popcorn, Vata de zahar, Pictura pe sevalete,
Nisip Kinetic, Decoratiuni din baloane, Photobooth

Durata evenimentului:1 zile
 

Descriere: Anul acesta Alba-Iulia a fost din nou plina de distractie si voiosie. Surprize si multa creativitate, distractie, antren, multe zambete si adevarate opere de arta concepute de micuti, prin pictura, desen, ateliere artizanale, sau Imagination Playground!Toboganul si bouncerul cu Mignioni au atras toti piticii spre jocuri si concursuri de echipa. Am jucat sah, am pictat si am confectionat bijuterii din margele, ne-am jucat si ne-am pictat fata dupa modelele de supereroi sau printese indragite.O zi minunata, marca Tzontzo Events!
Mai multe poze aici. Atelier foto: Pozne https://www.facebook.com/Pozne

Observatii: Asiguram montarea, demontarea si personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatiilor si asistenta tehnica. Instalarea echipamentelor dureaza intre 2 si 4 ore. Pentru fiecare echipament asiguram personal suport pentru supravegherea si indrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asiguram supravegherea copiilor de catre personal cu experienta, in locul de joaca special amenajat. Echipa noastra are in componenta personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat si cu experienta in supravegherea copiilor, absolventi ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri si distractie, actori profesionisti. Animatorii nostri sunt costumati in diverse personaje. 



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai