6 iunie 2015 - Ziua Copilului - Sura Mica, Sibiu

Locație: Sura Mica, Sibiu
Data evenimentului: 6 iulie 2015
Numar participanti: peste 500 de copii
Amplasament: Sura Mica, Sibiu
Echipamente: Cursa cu obstacole gonflabila medie Jungla, Imagination Playground, Ring de sumo cu costume, Taur mecanic, Bungee run, Velcro wall, Arcada gonflabila, Tobogan dublu Girafa, Darts gonflabil, Fish Fling – joc de dexteritate si coordonare.
Alte servicii:animatori costumati, Vata de zahar, Ateliere creative: Bijuterii din margele
Durata evenimentului:1 zile
 

Echipamente: 

Descriere: Am petrecut impreuna cu copiii din Sura - Mica o zi magica, unde jocurile si veselia au fost punctele principale. Am tras la tinta, am calarit taurul naravas, am alunecat in viteza de pe uriasul tobogan cu girafe, ne-am jucat cu Imagination Playground si am facut competitii pe bungee-run. Peretele welcro a fost pretext de amuzament pentru parinti si copii iar cursa cu obstacole o provocare interesanta pentru cei mai mici dintre participanti. Luptele summo au prilejuit competitii inedite, pline de umor, iar atelierele creative si animatorii costumati momente pline de voiosie si creativitate. Am mancat delicioasa vata de zahar si ne-am pictat fetele. Pe scurt, ne-am distrat minunat, ne-am jucat si ne-am facut o multime de prieteni, mari si mici.
Mai multe poze aici. Atelier foto: Pozne https://www.facebook.com/Pozne

Observatii: Asiguram montarea, demontarea si personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatiilor si asistenta tehnica. Instalarea echipamentelor dureaza intre 2 si 4 ore. Pentru fiecare echipament asiguram personal suport pentru supravegherea si indrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asiguram supravegherea copiilor de catre personal cu experienta, in locul de joaca special amenajat. Echipa noastra are in componenta personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat si cu experienta in supravegherea copiilor, absolventi ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri si distractie, actori profesionisti. Animatorii nostri sunt costumati in diverse personaje. 



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai