Iulie 2013 Dumbravita, Maramures

Locație: Dumbrăvița, Maramureș
 
Data evenimentului: 14 Iulie 2013
Numar participanți: peste 2000 de copii

Amplasament: 
Echipamente: Bouncer Pirați, Tort Birthday Cake, Bouncer Mickey Mouse, Cursă cu obstacole, Taur Mecanic, Labirint gonflabil mare
Alte servicii:baloane modelabile, pictură pe față, vată de zahăr, popcorn
Durata evenimentului:1 zile
 

Echipamente: 

Descriere: Ziua comunei Dumbrăvița, Maramureș, a fost sărbătorită într-un cadru festiv, plin de dinamism și culoare. Bouncerele cu pirați, cel în formă de tort sau cel întruchipându-l pe Mikey Mouse, alături de cursele cu obstacole, taurul mecanic, castele și tobogane gonflabile, au transformat petrecerea într-una de neuitat  atât pentru cei mari cât și pentru copii veniți în număr mare, să petreacă clipe de neuitat într-o lume de basm.

Observații: Asigurăm montarea, demontarea și personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor și asistență tehnică. Instalarea echipamentelor durează între 2 și 4 ore. Pentru fiecare echipament asigurăm personal suport pentru supravegherea și îndrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asigurăm supravegherea copiilor de către personal cu experiență, în locul de joacă special amenajat. Echipa noastră are în componență personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat și cu experiență în supravegherea copiilor, absolvenți ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri și distracție, actori profesioniști. Animatorii nostri sunt costumați în diverse personaje.



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai