Picnic Day august 2012 Danesti Maramures

Locație: Dănești , Maramureș
 
Data evenimentului: August 2012
Numar participanți: peste 500 de copii

Amplasament: 
Echipamente: Cursă cu obstacole gonflabilă Junglă, Bouncer cu pirați, Bouncer tort, Taur rodeo, Teren de football, Ring de sumo cu costume de sumo, Tobogan gonflabil Iepure
Alte servicii:pictură pe față, baloane modelabile, animatori costumați
Durata evenimentului:1 zile
 

Echipamente: 

Descriere: La complexul Secret Garden Dănești, Maramureș, copii au avut prilejul să sărbătorească împreună cu UAC, în stilul lor specific: voie bună și distracție maximă. Multitudinea de echipamente gonflabile de dimensiuni mari a fost atracția absolută a petrecerii. Cursa cu obstacole, jungla, bouncerele cu pirați sau în formă de tort, taurul rodeo, ringul de sumo sau terenul de football, au fost doar câteva dintre cele mai solicitate distracții. Animatorii costumați, baloanele modelabile și pictura pe fața au fost de asemenea apreciate, transformând petrecerea într-un eveniment reușit.

 

Observații: Asigurăm montarea, demontarea și personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor și asistență tehnică. Instalarea echipamentelor durează între 2 și 4 ore. Pentru fiecare echipament asigurăm personal suport pentru supravegherea și îndrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asigurăm supravegherea copiilor de către personal cu experiență, în locul de joacă special amenajat. Echipa noastră are în componență personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat și cu experiență în supravegherea copiilor, absolvenți ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri și distracție, actori profesioniști. Animatorii nostri sunt costumați în diverse personaje.



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai