August 2018 - Danesti

Locație: Danesti, Maramures
 
Data evenimentului: 15 August 2018
Numar participanți: peste 1000 participanti

Amplasament: 
Echipamente: Tobogan Rainbow, Tobogan Dublu Dragon, Bouncer Minioni, Bouncer cu tobogan Unicorn, Bouncer cu tobogan Disco Dome, Triple Basket, Imagination Playground, Bungee Run, Tinta Fotball Gigant, Last Man Standing, Hyper Ball, Arcada Gonflabila, Sah gigant, Lacul cu ratuste, Bouncer Dora, Ring Distractiv.
Alte servicii:PopCorn, Vata de Zahar, Magie, Teatru de Papusi, Decoratiuni din Baloane, Baloane Modelabile, Photobooth, Accesorii si masti, Steaguri Evenimente, Corturi Evenimente, Pictura pe Fata, Ateliere Creative, Animatori, Laboratorul Distractiv, Pictura pe Sevalete, Gaming, Lego.
Durata evenimentului:1 zile
 

Descriere: Evenimentul de la Danesti a fost unul memorabil. O zi superba, plina de soare si un vant placut ne-au rasfatat pe tot parcursul zilei. Ne-am distrat pe tobogane si bouncere, am urmarit programe de magie si teatru de papusi, ne-am facut poze spectaculoase si am mancat popcorn si vata de zahar. Am dansat printre baloane colorate si ne-am antrenat jucand baschet, am construit cu Imagination Playground si am admirat decoratiunile din baloane, ne-am distrat in laboratorul distractiv si am jucat jocuri video. Distractie maxima si timp de calitate in aer liber.

Observații: Asigurăm montarea, demontarea și personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor și asistență tehnică. Instalarea echipamentelor durează între 2 și 4 ore. Pentru fiecare echipament asigurăm personal suport pentru supravegherea și îndrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asigurăm supravegherea copiilor de către personal cu experiență, în locul de joacă special amenajat. Echipa noastră are în componență personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat și cu experiență în supravegherea copiilor, absolvenți ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri și distracție, actori profesioniști. Animatorii nostri sunt costumați în diverse personaje.



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai