1 octombrie 2016 MIOVENI

Locație: MIOVENI, Arges
 
Data evenimentului: 1 octombrie 2016
Numar participanți: peste 300 de copii

Amplasament: MIOVENI
Echipamente: Bouncer Pirati, Disco Dome, Tobogan dublu Dragon, Tobogan Girafe, Taut Mecanic, Bungee Run, Tinta gonflabila
Alte servicii:Pictura pe fata, Mascote, Vata de zahar, Popcorn, Pictura pe sevalete, Baloane modelabile, Animatori
Durata evenimentului:1 zile
 

Descriere: Din nou o zi insorita plina de distractie si amuzament. Competitii pe bungee run sau pe taurul mecanic, concursuri la tinta gonflabila, veselie pe tobogane si bouncere. Mascotele au inveselit atmosfera alaturi de animatorii voiosi, care ne-au aratat cum se fac baloanele modelabile si ne-au pictat fetele in culori si modele care de care mai frumoase. Am pictat pe sevalete si am mancat popcorn si vata de zahar, apoi ne-am distrat privind la taurul mecanic si la candidatii la titlul de cowboy, care, trebuie sa recunoastem, au fost foarte curajosi.

Observații: Asigurăm montarea, demontarea și personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor și asistență tehnică. Instalarea echipamentelor durează între 2 și 4 ore. Pentru fiecare echipament asigurăm personal suport pentru supravegherea și îndrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asigurăm supravegherea copiilor de către personal cu experiență, în locul de joacă special amenajat. Echipa noastră are în componență personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat și cu experiență în supravegherea copiilor, absolvenți ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri și distracție, actori profesioniști. Animatorii nostri sunt costumați în diverse personaje.



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai