1 iunie 2016 - Ziua Copilului - Farcasa

Locație: Farcasa, Maramures
 
Data evenimentului: 1 iunie 2016
Numar participanți: peste 400 de copii

Amplasament: - Farcasa
Echipamente: 

Bouncer Minioni, Tobogan Minioni, Disco dome, Tobogan Girafe, Tobogan Dublu Dragon, Sumo, Tinta Gonflabila, Cursa cu obstacole, Bouncer Pirati, Imagination Playground, Sah Gigant, X-0

Alte servicii:Pictura pe fata, Decoratiuni din baloane
Durata evenimentului:1 zile
 

Descriere: Cele mai populare echipamente au fost si de aceasta data suprasolicitate la Baia Mare. Toboganele si bouncerele tematice au fost vedete in randul celor mici, care nu se mai saturau sa alunece sau sa sara, dar si sa spuna povestile pe care le stiau despre personajele indragite imprimate pe echipamente. Imagination Playground a fost prilej de creativitate si socializare, obiectele facute de pitici fiind de-a dreptul inedite.

Observații: Asigurăm montarea, demontarea și personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor și asistență tehnică. Instalarea echipamentelor durează între 2 și 4 ore. Pentru fiecare echipament asigurăm personal suport pentru supravegherea și îndrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asigurăm supravegherea copiilor de către personal cu experiență, în locul de joacă special amenajat. Echipa noastră are în componență personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat și cu experiență în supravegherea copiilor, absolvenți ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri și distracție, actori profesioniști. Animatorii nostri sunt costumați în diverse personaje.



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai