Ziua Copilului 2013 iunie Afumati, Ilfov

Locație: Afumați, Ilfov

Data evenimentului: 1-2 Iunie 2013
Numar participanți: peste 2000 de copii

Amplasament: Scoala Generala nr. 1
                      12 m x 14 m
Echipamente: Castel cu tobogan - Dragon, Bouncer Cetate, Orașel Tematica Disney, Bouncer Mickey Mouse, Orașel Gonflabil Oița Nărăvașă, Bouncer tort, Taur gonflabil, Sumo, Karturi, tTeren de fotbal gonflabil
Alte servicii:pictură pe față, clowni
Durata evenimentului:2 zile
 

Echipamente: 

Descriere: O reusita petrecere in aer liber, plina de divertisment si culoare, s-a desfasurat in localitatea Afumati, judetul Ilfov de 1 iunie Ziua Copilului. Asa cum se poate vedea din imagini, petrecerea a fost animata de o multime de puncte de atractie, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Astfel, cei mari s-au delectat participand la cursele de karting sau jucand fotbal pe un teren gonflabil, atipic, trebuind sa se mentina intr-o pozitie relativ fixa, cu ajutorul manerelor pentru a putea trimite mingea spre poarta adversa, prilej de amuzament si relaxare. Parcul gonflabil a constituit atractia absoluta a celor mici fiind compus din castele gigant, ca din basme, cu decoratiuni tematice, pe unde micutii s-au putut plimba dar si din elemente tipice petrecerilor: taur macanic, lupte sumo, sarituri pe saltele uriase, sau alunecari pe tobogane imense dar si picturi faciale pentru cei mai mici dintre ei imitand personaje celebre din lumea copilariei.
Mai multe poze de la Standul foto 1, Standul foto 2 și poze de la eveniment.
Invitația la eveniment. 

Observații: Asigurăm montarea, demontarea și personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor și asistență tehnică. Instalarea echipamentelor durează între 2 și 4 ore. Pentru fiecare echipament asigurăm personal suport pentru supravegherea și îndrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asigurăm supravegherea copiilor de către personal cu experiență, în locul de joacă special amenajat. Echipa noastră are în componență personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat și cu experiență în supravegherea copiilor, absolvenți ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri și distracție, actori profesioniști. Animatorii nostri sunt costumați în diverse personaje.



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai